Roliga vinteraktiviteter

Långfärdsskridskor

Så är snart vintern här och vi spänner på oss skidor och åker ut i backar och spår. Ja, det är två roliga vinteraktiviteter som finns att göra under vintern.

Det är inte alla som gilla vinter utan det finns dom som tycker bättre om sommaren, men för de som älskar vintern så kommer här lite tips på vad du kan göra i vinter. Förutom skidåkning så finns ju långfärdsskridskor och det finns mängder av sjöar som man kan utnyttja under vintern och nu när det inte är full vinter så brukar isarna vara som bäst. Det är ju under senhösten som de första isarna kommer och de ligger långt fram under våren. Att åka på spegelblank is kan vara en grym upplevelse men innan du ger dig ut var noga att kontrollera isens tjocklek så att du åker säkert och glöm för all del inte isdubbar.

Är det länge sedan du åkte pulka kan detta var en fantastisk rolig upplevelse. Bli påmind om din barndom och njut av fart och fläkt. Packa ner lite varm choklad och dra ihop ett gäng kamrater för en dag i pulkbacken. Är det en riktigt solig dag så kan det vara ljuvligt att åka några pulkaåk eller varför inte tävla mot varandra för att sedan sätta sig i vintersolen och dricka varm choklad och njuta av livet och det vackra vintervädret.