Träningsaccessoarer

9894768-man-with-smartphone-exercising-on-treadmill-in-gym

När man tränar ska man ju alltid se till att man har passande och bekväma kläder, det är något vi har nämnt i ett flertal artiklar, men det finns även en del andra saker man kan se till att ha med sig under träningspassen.

Det är ju många nuförtiden som tar med sig telefonen när de tränar, mycket på grund av att man vill lyssna på musik eller en ljudbok, men för att kunna ha bästa möjliga tillgång till telefonen finns det två saker som man helt klart borde skaffa. Det första är ett par handskar som man kan använda på en touch screen, som vi går mot varmare och varmare vädret blir ju handskar lite mer överflödiga, och tränar man inomhus är det ju heller inte nödvändigt med handskar. Men artikel nummer två är bra för alla temperaturer och det är ett mobilarmband. Dessa fäster man oftast kring överarmen, i den ligger mobilen säker från fukt men har ändå touch screen- och hörlurskompatibilitet.

En till teknologisk pryl som är bra att ha med sig är ett så kallat fitness band, dessa hjälper en att mäta olika aspekter av sitt liv, hur man sover, när man borde röra på sig, hur många kalorier man bränner, räknar stegen man tar och håller koll på hjärtslagen. Detta är någon man kan ha på sig dygnet runt för att hjälpa en att hålla reda på ens dagliga målsättning och fatta beslut för sin egen hälsa. Data från bandet kan sparas i över en månad och kan även synkroniseras med sin smartphone eller dator. Många av dem är även vattenresistenta så man kan även använda det om ens favoritträning är simning.