Vintertips

shutterstock_225465331

Nu dröjer det inte länge förrän ännu en vintertid dyker upp. Detta är kanske inte allas favoritårstid, men det finns många som verkligen vet hur man njuter av denna tid.

Skidåkare är ju helt klart några av de första man tänker på när vintern väl kommer. Både längdskidor och  slalom finns på schemat för en hel del när tillräckligt med snö går att hitta i backarna. Detta är något som alla vintersportare har tagit sig för att prova vid ett tillfälle eller annat.

En annan anledning att ta sig upp på lite högre höjder är naturligtvis att ta en vandringstur, detta är ett perfekt sätt att uppleva Sveriges fjällmarker och kan utlova en myriad av fantastiska utsikter.

Vill man dock hålla sig på lite mer plana ytor går det ju inte att bli så mycket planare än isen i en rink. Att ta sig en åktur runt isen en solig vinterdag är något som många ser fram emot när hösten går mot sitt slut och minusgraderna lurar runt hörnet.

Vad man än tar sig för den kommande vintern är detta några tips på saker man kanske inte provat tidigare men som är favoritsysslor bland många svenskar.